Voopoo Drag X Mod Pod 18650

Voopoo Drag X Mod Pod 18650

Drag X Pod Mod – Voopoo

Η Voopoo παρουσιάζει ένα αρχικό πακέτο ηλεκτρονικού τσιγάρου προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια!

Υπέροχη λύση για αναβαθμισμένο άτμισμα, ή για την ομαλή μετάβαση σε αυτό, το Voopoo Drag X είναι αισθητικά ευχάριστο, εξαιρετικά αποδοτικό και με πλήθος ευκολιών!

Το Voopoo Drag X ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά χάρη στον συνδυασμό δέρματος και ελαφρού μεταλλικού κράματος ψευδαργύρου! Η δερμάτινη επένδυση αγκαλιάζει το χέρι σας και η ποικιλία διαχρονικών χρωμάτων, επιλεγμένων για κάθε στιγμή της ημέρας το μετατρέπουν και σε στυλιστικό αξεσουάρ!
Το υλικό της δερμάτινης λαβής του Drag X είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τη φθορά, όπως και στον ιδρώτα (απορροφά τη θερμοκρασία και έτσι το χέρι ιδρώνει λιγότερο).

voopoo drug X beauty

Στο Voopoo Drag X μπορείτε να φτάσετε τη μέγιστη ισχύ των 80W, με αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Η ευκρινής, έγχρωμη οθόνη του εμφανίζει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες!
Ο ατμοποιητής – Pod του Drag είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ και ανθεκτικό PCTG πλαστικό χωρητικότητας 2ml, μαγνητικές επαφές για γερή εφαρμογή και εύκολο γέμισμα, χωρίς διαρροές με τάπα στο κάτω μέρος.
Αξιοσημείωτο είναι το σύστημα ρύθμισης του αέρα με μοχλό στη συσκευή για να έχετε την ροή αέρα που σας ταιριάζει!

Βέβαια, μπορείτε να αλλάξετε το Pod (δοχείο) του ατμοποιητή με το σφικτότερο MTL Pod , εάν επιθυμείτε σφικτότερη τσιγαρίσια τζούρα, όπως επίσης να προσαρμόσετε οποιοδήποτε ατμοποιητή της επιλογής σας με 510 σπείρωμα, χρησιμοποιώντας τον μαγνητικό αντάπτορα 510.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Product Code: VOOPOO-DRAG-X
  • Availability: In Stock
  • 45.00€
  • Ex Tax: 45.00€

Available Options

Tags: Voopoo Drag X Mod Pod 18650, ,

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Email